Intresserad av att hyra lokal här?

I Uppsala Science Park kan du hyra allt från en plats på kontorshotell till ett eget kontor för upp till hundratals anställda. Du kan se lokaler som är lediga just nu längst ner på denna sida. Tveka inte att ringa vår uthyrare Karin:

018-489 20 83
Karin Berg: karin.berg@vasakronan.se

Kontorshotell
Söker du en mindre lokal, men samtidigt gemenskap med andra, rekommenderar vi kontorshotellen i byggnaderna Generalen och Majoren. Här hyr du inte bara en arbetsplats, utan får även tillgång till gemensamma utrymmen och möjlighet att träffa andra företagare.

Kontorshotellen rymmer ett 30-tal kontor från ca 12 kvm upp till flerrumslösningar på ca 60 kvm. Samtliga kontorsrum har bredband. Kontorshotellen nyttjas också av en del större företag med huvudkontor på andra håll, som hyr rum för sina medarbetare i Uppsala.

Även om det kallas “hotell” hyr du ditt rum med sedvanliga hyreskontakt. Flera av företagen i parken har börjat som hyresgäster i något av kontorshotellen och sedan vuxit och flyttat till andra byggnader inom området.

Projekt och byggrätter
Vill du ha ett eget kontorshus? I Uppsala Science Park har vi möjlighet att uppföra nya kontorshus tillsammans med dig som kund. Ta kontakt med oss så berättar vi mer.